Nieuwe Duikinstructie Nautisch Platform

,

Naar aanleiding van de opstapfilm voor de brandweer is op verzoek van Brandweer Rotterdam Rijnmond een duikmodule gemaakt. Bekijk de instructie hier.

De brandweer heeft naast de taken op het land een natte taak bij waterongevallenbestrijding waarbij ze aangewezen zijn op een vaartuig of ander nautisch platform om de leden van de duikteams te water te laten. Naar aanleiding van de opstapfilm voor de brandweer is op verzoek van Brandweer Rotterdam-Rijnmond een duikmodule gemaakt. Deze film met de naam Duikinstructie Nautisch Platform dient als zogenaamde poortfilm waarin alle veiligheidsvoorschriften worden benoemd. Zo kent iedere duiker, voordat ze aan boord gaan, de procedures aan boord. De film neemt de kijker mee in een gesimuleerde situatie waarin er gezocht wordt naar een man over boord in de haven van Rotterdam waarbij alle procedures worden doorgenomen.

Bekijk de duikinstructie: