SAMIJ/CRW Netwerk- en Bijscholingsdag

Donderdag 16 juni 2022

Coördinatieregeling Waddenzee (CRW) en Samenwerkingsregeling Incidentbestrijding IJsselmeergebied (SAMIJ) nodigen u graag uit voor het bijwonen van de:

Wanneer?    Donderdag 16 juni van 9.30 tot 15.30 uur.

Waar?           Strandhotel Vigilante & Strandhuys, De Holle Poarte 10, 8754 HC in Makkum.

Voor wie?    Voor iedereen die een taak heeft in de incidentbestrijding op het water in het  Wadden- en/of het IJsselmeergebied.

Wilt u deze uitnodiging ook verspreiden onder diegenen binnen en buiten uw organisatie die een taak hebben in de incidentbestrijding op het water in het Wadden- en/ of IJsselmeergebied? Voor andere belangstellenden is toegang ook mogelijk, echter op basis van ‘nog beschikbare plaatsen’.

Bekijk ook het programma van deze dag. In het programma kunt u deelnemen aan drie workshops. In het programma staat hierover meer informatie. Wij vragen u om bij uw aanmelding uw keuze voor drie van de vier workshops kenbaar te maken. De organisatie houdt bij de indeling zoveel als mogelijk rekening met uw voorkeur. 

Voor vragen over de Netwerk- en Bijscholingsdag kunt u contact opnemen met het secretariaat van SAMIJ, telefoon 0900 – 0165.

Hartelijke groet en graag tot donderdag 16 juni! 

Pieter Ros (CRW) & Haaye van der Straten (SAMIJ)

Programma

Bekijk hier informatie over het programma.

Aanmelden

Maakt u gebruik van de lunch?(vereist)

Voorkeurworkshops: graag drie van de vier aanvinken(vereist)