We leven op dit moment in een bijzondere tijd. We gaan inmiddels de vierde week in waarin het coronavirus onze levens en werkzaamheden beïnvloedt.

De komende periode zal dat helaas ook nog wel zo blijven. In een situatie als deze hebben de organisaties binnen het netwerk van CRW en SAMIJ op een of andere wijze een rol in de crisisbeheersing. De verlenging van de maatregelen die vorige week werd aangekondigd, de drukke werkzaamheden die daaruit voortvloeien voor onze partnerorganisaties en de onzekerheid over de duur van de maatregelen hebben geleid tot de conclusie dat 4 juni 2020 geen geschikte datum is voor onze CRW/SAMIJ Netwerk- en bijscholingsdag. Daarom zullen wij deze uitstellen naar een latere, nog nader te bepalen datum. Zodra die bekend is, wordt u daarover geïnformeerd.

Wij wensen alle collega’s veel succes, sterkte en gezondheid. Denk om jezelf en om elkaar. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

Met vriendelijke groet,

Pieter Ros
Waterfunctionaris CRW

Op de eerste dag van de HISWA te Water 2019 heeft veiligheidscampagne ‘Varen doe je Samen!’ de nieuwe brochure ‘Brandveiligheid aan boord’ gelanceerd.

Lees meer

Op 16 april 2019 is in Haarlem aan de eerste groep CaCo’s van Meldkamer Noord-Holland de training incidentbestrijding op het water gegeven.

Lees meer

De lancering van de SAMIJ-app, een terugblik op de Bestuurlijke SAMIJ Conferentie en nog veel meer. Lees de nieuwe editie van SAMIJ Nieuws!

Lees meer

Nadat SAMIJ en CRW in 2017 het boekje Wijzer op het Water actualiseerden is de informatie uit dit boekje sinds kort ook beschikbaar in een app.

Lees meer