Vanaf heden is het herziene Incidentbestrijdingsplan IJsselmeergebied 2023 operationeel! Dank aan iedereen die daaraan heeft meegewerkt c.q. geadviseerd. Het nieuwe IBP is uitgewerkt door de Antea Group in samenwerking met de Expertisegroep Crisisbeheersing SAMIJ.

Lees meer

De Netwerk- en Bijscholingsdag van CRW en SAMIJ staat voor vandaag op de agenda. De Netwerk- en Bijscholingsdag gaat door. Het is heel begrijpelijk als mensen er vanwege de weersomstandigheden voor kiezen om vandaag niet in de auto te stappen. Stuur in dat geval even een afmeldingsmail naar: samij@brandweerflevoland.nl.

Lees meer

De Netwerk- en Bijscholingsdag van CRW en SAMIJ staat voor de deur. Deze wordt op woensdag 5 juli gehouden. Vanwege overweldigende belangstelling is de inschrijving voor deze dag gesloten.

Lees meer

SAMIJ en CRW hebben 20 april een bijscholing georganiseerd voor centralisten uit het IJsselmeer- en  Waddengebied. Op de brandweerkazerne in Lelystad kwamen centralisten van zes meldkamers bij elkaar.

Lees meer

Op donderdag 16 juni 2022 vond de netwerk- en bijscholingsdag plaats, georganiseerd door Coördinatie Regeling Waddenzee (CRW) en Samenwerkingsregeling Incidentbestrijding IJsselmeergebied (SAMIJ).

Lees meer